Varme

Vi kan hjelpe deg å installere den varmen som passer best til ethvert rom, og tilby forskjellige styringer av varmen.

Varme er en viktig del av den elektriske installasjonen. Det er viktig å planlegge dette i en tidlig fase, slik at det er mulig å installere den varmen som passer best til rommet.

Vi kan tilby:
– Panelovner
– Varmefolie
– Varmekabler
– Varmematter
– Lavtbyggende varmegulv.

Det er viktig å velge den riktige kombinasjonen.
Vi kan også tilby forskjellige styringer av varmen. Og kan levere alt i fra enkle og tradisjonelle løsninger, og opp til smarthus løsninger og styringer via tlf/wifi.

Ring Hytta varm er blitt mer og mer populært. Her kan vi tilby flere forskjellige løsninger for å få nettopp din hytte varm ved adkomst.
En hytte man kan kontrollere varmen i er både behagelig og skadebegrensende. Unngå frossent vann og potensielle frostskader også på hytta. Om det er snakk om et 4G-anlegg eller et WiFi-anlegg spiller ingen rolle, vi har løsningen som passer alle behov.

Ønsker du at gulvet konstant skal holde ønsket temperatur, og at energiforbruket begrenses til et minimum? Ta kontakt så hjelper vi deg å finne den beste løsningen for deg.

Ønsker du gratis befaring?

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan da sammen gå igjennom ønsket oppdrag, og senere få laget ett tilbud som passer til akkurat det vi snakket om på befaringen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle