Termografering

Med termografering kan man raskt avdekke varmeavvikling i kabler, varmekabler, sikringsskap, koblinger, motorer, og lignende.

Ved hjelp av infrarøde sensorer kan vi utføre termograferinger, som vil si at vi kan ta bilde av varmeutstrålinger.

Svakheter eller feil i elektro-anlegg og elektro-utstyr, utvikler varme, og dette vil skade utstyr, i tillegg til at det er brannfarlig. Ved hjelp av termografering vil denne varmen bli raskt synlig under en kontroll. På denne måten kan man raskt avdekke varmeavvikling i kabler, varmekabler, sikringsskap, koblinger, motorer, og lignende.

Termografering er en god investering i forsikring og effektivitet da det kan utføres uten avbrudd i driften, og store deler av anlegget kan kontrolleres på kort tid.

Ønsker du gratis befaring?

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan da sammen gå igjennom ønsket oppdrag, og senere få laget ett tilbud som passer til akkurat det vi snakket om på befaringen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle