Solcelleanlegg, ditt eget private kraftverk!

Strømregninga er et hetere tema enn noensinne. Har du tenkt på å legge solcellepaneler på taket er dette noe du seriøst bør vurdere nå. Vi hjelper deg i gang, så du kan produsere din egen strøm, og i lengden tjene inn investeringen.

Synes du det høres ut som en bra plan å lage sin egen strøm? Når du i tillegg kan selge overskuddsstrømmen tilbake til strømnettet, da burde det egentlig ikke være noen som helst tvil.

Solceller er en engangsinvestering som betaler seg selv!

Strømregningen er alltid et hett tema, og særlig nå som strømprisene har nådd nye høyder i store deler av Norge. Vi blir alltid oppfordret til strømsparing, og nå er dette viktigere enn noen gang. Investerer du i solcellepaneler på huset, hytta, låven eller industribygget ditt nå, kan det virke dyrt med én gang, men dette vil du tjene inn i nær framtid.

Solceller ble før sett på som en dyr og ugunstig løsning. I hvert fall mente mange det for norske forhold. Det var også ganske dyrt. Tiden og utviklingen har gått framover. Panelene har blitt såpass rimelige at denne investeringen lønner seg, og ikke minst har teknologien blitt fryktelig mye bedre.

Faktisk er solcellepaneler og solkraft blant de raskest voksende teknologiene i verden, og kommer til å vokse mer i årene framover i takt med overgangen til mer fornybare energiformer.

Finansiering av solcellepaneler ved hjelp av Gjerberg Elektriker1 og SVEA

Av oss kan du finansiere og delbetale solcelleanlegget ditt gjennom SVEA! Du betaler når det passer deg som best, enten du velger å utsette betalingen, eller søker om delbetaling.

Du betaler i det tempoet som passer deg og din økonomi. Søk selv via denne adressen. Du får svar med én gang etter en obligatorisk kredittsjekk.

Spør oss gjerne om du lurer på noe med finansieringsordningen vår.

Solcellepaneler og kalde, mørke Norge?

Solcellepaneler i Norge? Blir ikke det full krasj med tanke på at vi har seks måneder med mørketid og snøføyke, da?

Jo man skulle ikke tro forholdene var spesielt gode for solceller på hus og hytter i Norge, men de er faktisk det! Husk at det er lyst her oppe i nord tilnærmet hele sommeren, både dag og natt. Solceller trenger også kun dagslys for å lage strøm, og dette gjelder selv om det skulle være overskyet.

Det nordiske klimaet er veldig godt laget for solceller. Det er rett og slett kjempegode lysforhold her, også om det er snø ute. Vinterstid er solen som sterkest. Er du bekymret for snø, må du også vite at snøen reflekterer lys meget godt. Dette vet du sikkert mye om, om du noen gang i livet har blitt snøblind!

Om man sammenligner effekten av solcellepanel i Norge med andre land så produserer solcelleanlegg i Norge både minst like mye, og noen ganger mer strøm enn det slike paneler gjør i byer lenger sør.

Særlig gode forhold for installasjon av solceller er det på Sør- og Østlandet.

Få statsstøtte ved installasjon av solcelleanlegg!

Sitter du fortsatt på gjerdet når det kommer til installasjon av solcellepanel er det én viktig ting du skal vite om. Du får faktisk Enova-støtte når du starter produksjon av solenergi hjemme.

Faktisk kan du få inntil 32 500 kroner i støtte fra staten, om du velger å installere solcellepanel, og starter ditt eget personlige kraftverk! Du kan også få støtte for å installere det samme på hytta. Snakk med kommunen din om disse ordningene, om du lurer på mer!

Skulle det fortsatt være sånn at du ikke er helt overbevist om hvorfor nettopp du bør investere i solcellepanel hjemme, kontakt oss i Gjerberg Elektriker1 så svarer vi på alle dine spørsmål om emnet!

Nå er tiden inne for å kutte strømregninga – Bestill solcelleanlegget ditt i dag!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle