Smarthus

I dagens samfunn så blir det stadig mer aktuelt å bygge smarthus. Smarthus er som ordet sier, et hus som kan styres på en veldig smart måte.

Vi snakker da om styring av alt i fra lys og varme til overvåking og persienner. Måten dette gjøres på er mange.

Gjerberg Elektriker1 er sertifiserte som Ekom-installatør, slik at vi kan levere og montere trådløse styringssystemer. Dette gjør at vi kan tilby anlegg som ikke krever kabling til f.eks brytere.

Vi kan også levere trådbaserte systemer som KNX om det er et ønske. Av trådløse systemer så kan vi levere mange varianter, Xcomfort, FutureHome, SG, Elko, Philips HUE, Zway for å nevne noen. Man kan også sete i sammen et totalt system ved å benytte komponenter i fra flere leverandører. Her er muligheten mange og løsningene enda flere.

Vi kan bistå med å lage senarioer i huset, som gir et mer sømløst anlegg. For eksempel en hovedbryter ved utgangsdøra, eller en natt bryter ved sengen. Kanskje man ønsker en sensor som setter på lys ved bevegelse, f.eks i forbindelse med en trapp eller en lang korridor. Her er det bare å la fantasien få fritt spillerom.

Ta kontakt, så setter vi oss ned sammen og lager et anlegg som faller i smak og som er praktisk å bruke.

Ønsker du gratis befaring?

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan da sammen gå igjennom ønsket oppdrag, og senere få laget ett tilbud som passer til akkurat det vi snakket om på befaringen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle