Sikringsskap

Behovet for rett teknologi i sikringsskapet er veldig viktig ved endret bruk av elektrisk utstyr og bruksmønster.

Brann oppstår ofte pga feil på det elektriske anlegget og derav gjerne sikringsskapet.

For at anlegget skal takle dagens bruk på en trygg og sikker måte er det derfor veldig viktig at alle installasjoner er oppgradert og blir vedlikeholdt. Et moderne sikringsskap med vippebrytere, nye kurser, ny kabling, jordfeilbrytere og overspenningsvern er typiske tiltak en elektriker kan gjøre for å øke sikkerheten.

Har du derfor et eldre sikringsskap med skrusikringer anbefaler vi deg å bytte det ut med et moderne skap med automatsikringer og jordfeilbrytere, for å redusere risikoen for brann og personskade.

Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring. Vi kan oppgradere sikringsskapet der det står, eller det kan flyttes ved rehabilitering og oppussing.

Ønsker du gratis befaring?

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan da sammen gå igjennom ønsket oppdrag, og senere få laget ett tilbud som passer til akkurat det vi snakket om på befaringen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle