Om oss

Når du ikke vil velge mellom pris og kvalitet.

GJERBERG ELEKTRO AS

Gjerberg Elektro ble stiftet 12/05-2015 men startet ikke med full drift før februar 2016. Jon-Andrè Gjerberg er innehaver og installatør i firmaet.

Gjerberg Elektro setter kunden i fokus, og det er derfor viktig for oss med en god dialog gjennom hele prosjektet. Uansett om oppdraget er stort eller lite så er god dialog viktig. Det er først da vi kan lage veldig gode anlegg. Som både passer brukers behov og samtidig tilfredsstiller alle lover og regler.

Vi utfører oppdragene til avtalt pris og tid. Og vi tar med oss søppel slik at dette blir sortert og kastet på riktig måte. Gjerberg Elektro tar på seg alle typer av oppdrag, om det er lite eller stort har ingen betydning.

Svea logo

Delbetaling fra SVEA

Betal når det passer deg best! Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Våre ansatte

Administrasjon

Jon-Andrè Gjerberg

Daglig leder / Installatør

Lars Karlsen

Serviceleder/Prosjektleder

Kim Slatter

Eltakstmann / Installatør

Rolf Haakon Gjerberg

Kundekontakt/IT-ansvarlig

Montører

Emil Frysendal Mathiassen

Montør

Mateusz Dominik Kupski

Montør

Fredrik Solbakken Henriksen

Hjelpearbeider

Per Kristian Svensrud

Hjelpearbeider/Lærling

Christoffer Dignes Jahren

Lærling

Ønsker du gratis befaring?

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan da sammen gå igjennom ønsket oppdrag, og senere få laget ett tilbud som passer til akkurat det vi snakket om på befaringen.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer