Ladestasjoner

Har du tenkt til å bestille elbil, eller allerede har? Vi i Gjerberg Elektro kan installere elbillader til elbil, både privat og bedrift.

Vi leverer og installerer ladestasjoner fra kvalitetsleverandører som f.eks Easee, Defa og Zaptec. Listen er lang, men Gjerberg Elektro kan levere akkurat den laderen du måtte ønske deg. Vi tilbyr skreddersydde løsninger for våre kunder, og kan installere én enkel ladestasjon eller etablere et anlegg for flere ladestasjoner for f.eks et sameie.

Med en ladestasjon er bilen klar når du er klar. En ladestasjon gjør det enklere å sette bilen til lading hver dag, i tillegg som det er den sikreste, tryggeste og mest effektive løsningen enn ved å bruke stikkontakt. Å lade på eksiterende stikkontakter er heller ikke tillatt med mindre det er kun til reserve-/nødlading.

Ønsker du en løsning som er bygget for fremtiden? Med vår kunnskap og erfaring finner vi den ladestasjonen som passer deg best. Ta kontakt for en hyggelig prat og et pristilbud.

**

– Inntil 10m kabling
– Forutsetter plass i skapet.
– Overspenningsvern allerede montert.
– Graving er ikke inkludert
– Inntil 50km reisevei
– 1 oppmøte.
– Bom/park kommer i tillegg.

Ønsker du gratis befaring?

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan da sammen gå igjennom ønsket oppdrag, og senere få laget ett tilbud som passer til akkurat det vi snakket om på befaringen.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Les mer om personvern på vår personvernside. Les mer