Delbetaling fra SVEA

Hos oss kan du be om betalingsutsettelse eller dele opp betalingen rentefritt.
Vi har betalingsløsninger fra Svea!
Svea logo

Betal når det passer deg best! Du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Søk enkelt online, og signer selv med BankID i ditt eget hjem. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

Enklere. Raskere.

Kjøp nå, betal senere!

Hos oss kan du kjøpe produktet du skal ha og betale det senere via SVEA. Du betaler selv når det passer deg best, enten gjennom å utsette betalingen fram til for eksempel neste lønning, eller å dele opp betalingen i mindre deler. Alt er rentefritt, og lagt opp som veldig fleksibelt for deg som kunde.

På denne måten kan du få produktet hjem med én gang. Er det for eksempel fortsatt en liten stund igjen til lønning, men du gjerne skulle hatt ladeboks til elbilen akkurat nå, kan du utsette eller dele opp betalingen på den måten du selv ønsker. Det samme gjelder et av våre andre produkter, som for eksempel solcellepaneler.

Solceller til for eksempel hustaket er et stort innhugg i økonomien, og det er ikke sikkert du har alle pengene på én gang. Da er det kjekt å kunne dele opp betalingen, samtidig som solcelleanlegget på taket ditt faktisk betaler seg ned.

Dette gjelder så klart også alle våre andre produkter, som du skulle ha en interesse av. Du søker selv om finansiering direkte hos SVEA, men må gjerne kontakte oss om det er noe du lurer på med finansiering av våre produkter.

Fordeler med delbetaling hos SVEA

  • Du søker om finansiering i fred og ro hjemme hos deg selv

  • Du kan handle i dag og få produktet med én gang!

  • Du velger selv hvor lang nedbetalingstid du vil ha

  • Gjør opp helt når det passer deg!

  • Av oss får du ikke tilsendt kredittkort eller lånetilbud i etterkant

Enkel søknad hjemme hos deg selv

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du søker enkelt hjemme hos deg selv i fred og ro, og om du mot formodning skulle få avslag på søknaden, så får ikke vi beskjed om dette. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise fram godkjenningen når du skal betale produktet du har kjøpt.

Selv om du har fått godkjenning på finansiering hos oss, så gjelder ikke tilbudet du ikke benytter deg av det. Det betyr at dersom du ikke ønsker å benytte deg av delbetaling eller utsettelse likevel, trenger du ikke å gjøre noe, men du har uansett denne tryggheten i bakhånd.

SVEA sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten eller varen.

Mann sitter på gulvet og ser på en pc-skjerm med en kaffe i hånden

Enkel søknadsprosess!

1. Søk selv eller spør oss.

2. Få svar med en gang

3. Signer med BankID.

Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg. Søknaden din er tilgjengelig her.

Så enkelt er det faktisk!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle