Belysning

Vi kan hjelpe deg med din belysning. Og vi kommer gjerne og deler våre ideer med deg når det gjelder design lysstyrke og farge.

Belysning er så mye mer enn bare lys. Her gjelder det å finne riktig design på lampene, samt tenke på lysstyrke, farge, og hva lyset skal brukes til.

Kanskje du ønsker å ha en belysning som registrerer bevegelse slik at du slipper å tenke på at du må slå av lyset? Eller kanskje du ønsker å lyse opp trær ute i hagen for å skape en god stemning?

Gjerberg Elektriker1 kan hjelpe deg med valg av ulike alternativer for lys og styringssystem. Vi deler gjerne våre tips og ideer med deg for å levere et optimalt resultat med riktig belysning, og som er tilpasset din bruk av rommet eller uteområdene.

Vi kan levere alt i fra tradisjonelle lamper til designlamper. Og vi kommer selvfølgelig og monterer lampene for deg.

Ønsker du gratis befaring?

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan da sammen gå igjennom ønsket oppdrag, og senere få laget ett tilbud som passer til akkurat det vi snakket om på befaringen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle