Bedrifter og næring

For bedrifter/næring kan vi utføre enkle serviceoppdrag og enkeltinstallasjoner eller mer omfattende ombygginger.

Vi kan utføre enkle serviceoppdrag eller mer omfattende ombygginger for bedrifter og næring.

Vi tilbyr internkontroll og rammeavtaler/serviceavtaler til bedrifter, borettslag og sameier.

  • Svakstrømsinstallasjone
  • Rehabilitering
  • Serviceavtaler
  • Internkontroll
  • Brannvarsling og nødlysanlegg
  • Lys og varmeanlegg

 

Vi kommer på jevnlige kontroller av det elektriske anlegget for å holde det oppdatert og for å redusere risikoen for brann og ulykker, samtidig som det gir effektiv drift, redusert energiforbruk og reduserte vedlikeholdskostnader. Alle feil eller mangler (avvik) vil også bli registrert.

Gjerberg Elektriker1 ønsker å være deres foretrukne samarbeidspartner i Hokksund, Drammen og omegn. Ta kontakt med oss i dag dersom du ønsker å benytte en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris.

Enova-støtte til forbedring av energistandard i yrkesbygg

Enova gir nå tilskudd for oppgraderinger og forbedringer i energistandard for yrkesbygg. Dette betyr at om du og din bedrift har et yrkesbygg som trenger et løft i energistandard, så kan dere få investeringsstøtte til utbedringer fra Enova.

Denne støtteordningen er spesielt gunstig for spesielt eldre og energikrevende bygg. Her kan faktisk Enova-støtten dekke inntil hele 30 prosent av kostnadene, eller maksimalt 10 millioner kroner!

Les mer om dette på Enovas sider.

Ønsker du gratis befaring?

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan da sammen gå igjennom ønsket oppdrag, og senere få laget ett tilbud som passer til akkurat det vi snakket om på befaringen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle