Bad og våtrom

All elektrisk tilkobling på bad og våtrom skal utføres av godkjent elektriker da det stilles strenge krav til elektroinstallasjoner på våtrom.

Skal du rehabilitere, eller ønsker å bygge nytt bad eller annet våtrom? 

Komfort er noe av det viktigste på badet. En tur på et godt oppvarmet og lunt baderom om morgenen gir en mer behagelig start på dagen. 

Elektriske installasjoner på bad og våtrom har strengere krav, og derfor er det viktig å bruke en autorisert elektriker for å være sikker på at jobben utføres profesjonelt, sikkert, og etter dagens krav.

Kontakt oss i dag, så kan vi hjelpe deg med planlegging og utføring av gulvvarme, lys, vifte og ellers andre baderomsløsninger.

Ønsker du gratis befaring?

Vi kommer gjerne på en gratis og uforpliktende befaring. Vi kan da sammen gå igjennom ønsket oppdrag, og senere få laget ett tilbud som passer til akkurat det vi snakket om på befaringen.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle